Spørsmål om SOMMERKONFERANSE?

TALERE & LOVSANG 2019

 
 
 
 
 

CLAUS MØLLER

EVANGELIST

Claus Møller er en dynamisk dansk evangelist som reiser rundt om i verden og forkynner evangeliet. Hans hjerte er å se at folk blir frelst, helbredet, satt fri og satt i brann med Guds kjærlighet. Han ser mange tegn og under i tjenesten, og mange vender om til Gud i møtene hans.

HUGH OSGOOD

FORKYNNER OG PROFET

Dr Hugh Osgood er en britisk kirkeleder, bibellærer og predikant med profetisk og praktisk innsikt. Han er lidenskapelig opptatt av å utstyre mennesker med Guds ord og å oppmuntre kirker til å engasjere seg i lokalsamfunnet.

I løpet av de siste 50 årene har han plantet kirker, samlet ledere og deltatt i mange store konferanser over hele verden.

INGE RØYSLAND

EVANGELIST

Inge Røysland er gift med Eva og driver misjonsarbeidet Himmelpartner. Inge er en ivrig evangelist og har store kampanjer i Kenya, Burkina Faso, Pakistan, India og Øst-Europa. Hans forkynnelse er tydelig og klar, med fokus på evangeliet, som inkluderer frelse, helbredelse og befrielse for hele mennesket.

THOMAS GEORGE

FORKYNNER

Thomas George har reist over hele verden i 65 land med evangeliet. Han har vært med og starte menigheter og oppmuntre troende gjennom inspirerende undervisning av Guds ord. Thomas er styreleder for Restoration India, Familiekirkens arbeid med bibelskoler i India og Pakistan.

SIGMUND KRISTOFFERSEN

LEDER FOR PINSEBEVEGELSENS LEDERRÅD

Lørdag blir det et spesielt møte for ledere og medarbeidere med Sigmund Kristoffersen som leder Pinsebevegelsens Lederråd. Kristoffersen har grunnlagt og vært pastor i Betel, Hommersåk. I tillegg til lederoppgaven i Pinsebevegelsen har han også en pastor og rådgiverrolle i Betel, Hommersåk.  

TX VIKINGS

MUSKELSHOW

Torsdag og fredag ettermiddag under konferansen blir det show ute på plassen foran Ås Kulturhus, i Paviljongen, med en gjeng fra TX Vikings. De er en gruppe sterke menn som jobber med rusforebygging. De demonstrerer sin kraft og styrke ved at de bøyer jernstenger, slår i stykker betongklosser, blåser opp varmeflasker m.m. Samtidig forteller de sine vitnesbyrd om evangeliets kraft til å sette fri fra rusavhengighet.

RACHEL & JOHN JAVED

FORKYNNERE

Rachel og John Javed er dynamiske forkynnere fra Pakistan. De leder Restoration School of Ministry for Restoration Norge, og arrangerer store kampanjer med 30-70 000 mennesker. De ser mange bli frelst og helbredet, og hver måned døper de flere hundre som har blitt frelst. De er på ISAK tv i Pakistan, og brenner for å hjelpe mennesker ut i frihet.

LOVSANG

LOVSANGERE OG MUSIKERE

Lovsangen på konferansen blir ledet av flere forskjellige lovsangere og musikere som brenner for å se Guds nærvær bli manifestert i et folk som lengter etter å oppleve Hans kraft og herlighet. Fra menigheter i Oslofjord-området.

Hebr 13,14 sier: "La oss da ved ham stadig bære fram for Gud vår lovprisning som offer, det vil si frukten av lepper som bekjenner hans navn."

BØNN

BØNN FØR MØTENE

Det blir bønn før møtene kl 12 og kl 18.30, onsdag - lørdag.

1 Tim 2,1 "Jeg formaner dere framfor alt til å bære fram bønn og påkallelse, forbønn og takk for alle mennesker".

VERTSKAP for konferansen:

Maryann & Egon Davidsen

PASTORPAR I FAMILIEKIRKEN I FOLLO

Vi ønsker deg velkommen til fem dager med god forkynnelse, salvet lovsang og fellesskap i Guds nærvær.

Det blir åpen kafé på konferansen. Her kan du tilbringe tiden mellom møtene og kjøpe mat og snacks til rimelige, familievennlige priser. Hjertelig velkommen!

 PROGRAM 2019: 

ONSDAG 26 JUNI:
ÅPNINGSMØTE KL 19.00 - Claus Møller
TORSDAG 27 JUNI:
MØTE KL 12.30 - John Javed
SHOW med TX Vikings kl 15.30
MØTE KL 19.00 - Inge Røysland
FREDAG 28 JUNI:
MØTE KL 12.30 - Hugh Osgood
SHOW med TX Vikings kl 15.30
MØTE KL 19.00 - Claus Møller
LØRDAG 29 JUNI:
MØTE KL 12.30 - Hugh Osgood
Åpent ledertreff kl 15.30 - Sigmund Kristoffersen
MØTE KL 19.00 - John Javed
SØNDAG 30 JUNI:
AVSLUTNINGSMØTE KL 11.00 - Thomas George
Bønn før møtene kl 12 og kl 18.30 - onsdag - lørdag 

PROGRAM FOR BARN 2019:

 

TORSDAG KL 12.00 - 15.00

FREDAG KL 12.00 - 15.00

LØRDAG KL 12.00 - 15.00

SØNDAG KL 11 - 13.30

REGISTRERING KL 12.00
Pris: 50,- pr. dag pr. barn
ALDER: 4 - 13 ÅR
Barn under 4 år kan delta med en forelder/foresatt
INGEN BARN KAN REGISTRERES UTEN FORESATT
Barna hentes av forelder/foresatt etter møtet.
NYTT:
KLOVNESHOW i Paviljongen
Lørdag kl 13
Søndag kl 13
 

STED 2019: ÅS KULTURHUS, MOERVEIEN 1, 1430 ÅS

@2019 FAMILIEKIRKEN

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon